Brasiliansk vaxning i Borås

Hitta skönhetssalong i Borås som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Borås och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Borås samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Borås rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Borås som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 6 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Borås. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Borås kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Borås.

Brasiliansk vaxning i Borås

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Borås som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Borås.

Heléns Beautycenter AB
St. Brog. 37
503 35 Borås


Marys Skönhetssalong
Norrby Tvärg. 15
504 37 BORÅS


Mimmi Elias - Hand & Hudvård
St. Brog. 37
503 35 Borås


Petras Skönhetsvård
Allég. 29
503 32 BORÅS


Pink & Blue
Västerlångg. 33
503 30 BORÅS


Skin Care By Sadde
Stenbocksg. 7
506 34 Borås


Läppförstoring i Borås

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Borås från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Borås. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Borås ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Borås.

Vaxningsinformation om Borås

I Borås hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Borås. Nedan finns en del allmän information om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här hittar du mer information om Borås om du är intresserad av att veta mer om Borås än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Borås kunde vi sammanlagt hitta 6 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Borås. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Borås som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.