Brasiliansk vaxning i Askim

Hitta skönhetssalong i Askim som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Askim och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Askim samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Askim rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Askim som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Askim. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Askim kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Askim.

Brasiliansk vaxning i Askim

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Askim som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Askim.

Karma Hudvård/ Sats i Askim
Ekonomiv. 6
436 33 Askim


Salong JuliaRose
Askims Pilegårdsv. 4
436 44 Askim


Salong Unna Dig
Pilegården 5 D
436 35 Askim


Läppförstoring i Askim

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Askim från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Askim. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Askim ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Askim.

Vaxningsinformation om Askim

I Askim hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Askim. Nedan finns en del allmän information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här hittar du mer information om Askim om du är intresserad av att veta mer om Askim än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Askim kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Askim. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Askim som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.