Brasiliansk vaxning i Angered

Hitta skönhetssalong i Angered som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Angered och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Angered samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Angered rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Angered som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Angered. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Angered kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Angered.

Brasiliansk vaxning i Angered

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Angered som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Angered.

Jilas Hudvård Clinic
Hjällbo Lillg. 9
424 33 Angered


Makeup Effects, Lars Carlsson AB
Nedre Linnarhultsv. 18
424 55 Angered


Paloma Kliniken AB
Angereds Torg 31
424 65 ANGERED


Läppförstoring i Angered

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Angered från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Angered. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Angered ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Angered.

Vaxningsinformation om Angered

I Angered hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Angered. Nedan finns en del allmän information om Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här hittar du mer information om Angered om du är intresserad av att veta mer om Angered än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Angered kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Angered. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Angered som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.