Brasiliansk vaxning i Sala

Hitta skönhetssalong i Sala som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Sala och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Sala samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Sala rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Sala som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Sala. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Sala kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Sala.

Brasiliansk vaxning i Sala

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Sala som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Sala.

Hud & Friskvårdsverkstan
Brunnsg. 26
733 31 Sala


Hud & Harmoni Sala
Roseng. 21
733 37 Sala


Lindas Beauty Center
Rådmansg. 13
733 30 SALA


Läppförstoring i Sala

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Sala från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Sala. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Sala ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Sala.

Vaxningsinformation om Sala

I Sala hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Sala. Nedan finns en del allmän information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här hittar du mer information om Sala om du är intresserad av att veta mer om Sala än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Sala kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Sala. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Sala som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västmanland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.