Brasiliansk vaxning i Kungsör

Hitta skönhetssalong i Kungsör som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kungsör och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kungsör samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kungsör rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kungsör som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kungsör. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kungsör kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kungsör.

Brasiliansk vaxning i Kungsör

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kungsör som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kungsör.

Salong Sisko
Bondeg. 7
736 30 Kungsör


Läppförstoring i Kungsör

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kungsör från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kungsör. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kungsör ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kungsör.

Vaxningsinformation om Kungsör

I Kungsör hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kungsör. Nedan finns en del allmän information om Kungsör.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här hittar du mer information om Kungsör om du är intresserad av att veta mer om Kungsör än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kungsör kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kungsör. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kungsör som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västmanland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.