Brasiliansk vaxning i Kolsva

Hitta skönhetssalong i Kolsva som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kolsva och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kolsva samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kolsva rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kolsva som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kolsva. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kolsva kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kolsva.

Brasiliansk vaxning i Kolsva

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kolsva som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kolsva.

Saras Salong
Bergslagsv. 103
731 11 KOLSVA


Läppförstoring i Kolsva

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kolsva från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kolsva. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kolsva ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kolsva.

Vaxningsinformation om Kolsva

I Kolsva hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kolsva. Nedan finns en del allmän information om Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här hittar du mer information om Kolsva om du är intresserad av att veta mer om Kolsva än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kolsva kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kolsva. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kolsva som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västmanland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.