Brasiliansk vaxning i Hallstahammar

Hitta skönhetssalong i Hallstahammar som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Hallstahammar och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hallstahammar samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Hallstahammar rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Hallstahammar som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hallstahammar. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Hallstahammar kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hallstahammar.

Brasiliansk vaxning i Hallstahammar

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Hallstahammar som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hallstahammar.

Glamorous Skin by Jenny AB
Vegaplan 1
734 30 Hallstahammar


Läppförstoring i Hallstahammar

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Hallstahammar från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Hallstahammar. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Hallstahammar ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Hallstahammar.

Vaxningsinformation om Hallstahammar

I Hallstahammar hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Hallstahammar. Nedan finns en del allmän information om Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här hittar du mer information om Hallstahammar om du är intresserad av att veta mer om Hallstahammar än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Hallstahammar kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Hallstahammar. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Hallstahammar som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västmanland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.