Brasiliansk vaxning i Fagersta

Hitta skönhetssalong i Fagersta som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Fagersta och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Fagersta samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Fagersta rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Fagersta som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Fagersta. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Fagersta kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Fagersta.

Brasiliansk vaxning i Fagersta

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Fagersta som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Fagersta.

Tanjas salong
Sveav. 11
737 47 FAGERSTA


Läppförstoring i Fagersta

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Fagersta från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Fagersta. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Fagersta ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Fagersta.

Vaxningsinformation om Fagersta

I Fagersta hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Fagersta. Nedan finns en del allmän information om Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här hittar du mer information om Fagersta om du är intresserad av att veta mer om Fagersta än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Fagersta kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Fagersta. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Fagersta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västmanland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.