Brasiliansk vaxning i Örnsköldsvik

Hitta skönhetssalong i Örnsköldsvik som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Örnsköldsvik och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Örnsköldsvik samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Örnsköldsvik rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Örnsköldsvik som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 4 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Örnsköldsvik. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Örnsköldsvik kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Örnsköldsvik.

Brasiliansk vaxning i Örnsköldsvik

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Örnsköldsvik som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Örnsköldsvik.

Salong M I Övik AB
Nyg. 21
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Senspa
Viktoriaesplanaden 16 B
891 62 ÖRNSKÖLDSVIK


Tinas Hudvård
Centralesplanaden 13
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Unik Hud & Spa
Skolg. 12
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Läppförstoring i Örnsköldsvik

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Örnsköldsvik från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Örnsköldsvik. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Örnsköldsvik ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Örnsköldsvik.

Vaxningsinformation om Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Örnsköldsvik. Nedan finns en del allmän information om Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här hittar du mer information om Örnsköldsvik om du är intresserad av att veta mer om Örnsköldsvik än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Örnsköldsvik kunde vi sammanlagt hitta 4 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Örnsköldsvik. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Örnsköldsvik som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västernorrland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.