Brasiliansk vaxning i Härnösand

Hitta skönhetssalong i Härnösand som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Härnösand och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Härnösand samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Härnösand rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Härnösand som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Härnösand. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Härnösand kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Härnösand.

Brasiliansk vaxning i Härnösand

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Härnösand som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Härnösand.

Hela Huden Härnösand
Holmg. 8
871 45 HÄRNÖSAND


Making Beauty
Storg. 12
871 31 Härnösand


Läppförstoring i Härnösand

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Härnösand från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Härnösand. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Härnösand ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Härnösand.

Vaxningsinformation om Härnösand

I Härnösand hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Härnösand. Nedan finns en del allmän information om Härnösand.

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här hittar du mer information om Härnösand om du är intresserad av att veta mer om Härnösand än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Härnösand kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Härnösand. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Härnösand som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västernorrland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.