Brasiliansk vaxning i Umeå

Hitta skönhetssalong i Umeå som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Umeå och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Umeå samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Umeå rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Umeå som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 8 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Umeå. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Umeå kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Umeå.

Brasiliansk vaxning i Umeå

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Umeå som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Umeå.

City Laser Umeå
Kungsg. 58
903 26 UMEÅ


Eco Hudvård I Umeå AB
Götg. 1
903 27 Umeå


Face Hudstudio AB
V. Norrlandsg. 9
903 27 Umeå


Hud I Harmoni I Sweden AB
Strömpilsplatsen 16 Strömpilen
907 43 Umeå


Hörnefors Hudvård
Skiftesv. 33 L
903 54 Umeå


Salong Vos
Brog. 6 B
903 25 Umeå


Studio Esplanaden, Hudterapeuten Anna
V. Esplanaden 7 B
903 25 Umeå


hudnu Kliniken
Rådhusesplanaden 16 A
903 28 UMEÅ


Läppförstoring i Umeå

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Umeå från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Umeå. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Umeå ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Umeå.

Vaxningsinformation om Umeå

I Umeå hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Umeå. Nedan finns en del allmän information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här hittar du mer information om Umeå om du är intresserad av att veta mer om Umeå än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Umeå kunde vi sammanlagt hitta 8 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Umeå. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Umeå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västerbotten.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.