Brasiliansk vaxning i Kristinehamn

Hitta skönhetssalong i Kristinehamn som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kristinehamn och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kristinehamn samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kristinehamn rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kristinehamn som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 4 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kristinehamn. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kristinehamn kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kristinehamn.

Brasiliansk vaxning i Kristinehamn

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kristinehamn som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kristinehamn.

Gröna Lyktan Floating & SPA AB
Kungsg. 19
681 30 KRISTINEHAMN


Juliets Kropps & Fotvård Hälsohörnan
V. Ringv. 10
681 51 Kristinehamn


Marita Salongen
Djurgårdsv. 2
681 54 KRISTINEHAMN


Rosis Beautycenter
Södra torget 1
681 31 Kristinehamn


Läppförstoring i Kristinehamn

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kristinehamn från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kristinehamn. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kristinehamn ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kristinehamn.

Vaxningsinformation om Kristinehamn

I Kristinehamn hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kristinehamn. Nedan finns en del allmän information om Kristinehamn.

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Här hittar du mer information om Kristinehamn om du är intresserad av att veta mer om Kristinehamn än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kristinehamn kunde vi sammanlagt hitta 4 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kristinehamn. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kristinehamn som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Värmland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.