Brasiliansk vaxning i Karlskoga

Hitta skönhetssalong i Karlskoga som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Karlskoga och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Karlskoga samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Karlskoga rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Karlskoga som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 4 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Karlskoga. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Karlskoga kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Karlskoga.

Brasiliansk vaxning i Karlskoga

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Karlskoga som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Karlskoga.

Hälsoterapeuten Annemarie Olsson
Kyrkogårdsg. 38
691 33 KARLSKOGA


Marie Petersen Hudterapeut AB
Kungsv. 43 A
691 31 KARLSKOGA


Underbara Hud&Spa
Kungsv. 33
691 31 KARLSKOGA


Vita Rummet Hud & Spa
Bergsmansg. 17
691 31 KARLSKOGA


Läppförstoring i Karlskoga

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Karlskoga från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Karlskoga. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Karlskoga ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Karlskoga.

Vaxningsinformation om Karlskoga

I Karlskoga hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Karlskoga. Nedan finns en del allmän information om Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här hittar du mer information om Karlskoga om du är intresserad av att veta mer om Karlskoga än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Karlskoga kunde vi sammanlagt hitta 4 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Karlskoga. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Karlskoga som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Värmland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.