Brasiliansk vaxning i Filipstad

Hitta skönhetssalong i Filipstad som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Filipstad och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Filipstad samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Filipstad rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Filipstad som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Filipstad. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Filipstad kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Filipstad.

Brasiliansk vaxning i Filipstad

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Filipstad som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Filipstad.

Jonstorps Hudvård
Asphyttan 133
682 92 FILIPSTAD


Läppförstoring i Filipstad

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Filipstad från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Filipstad. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Filipstad ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Filipstad.

Vaxningsinformation om Filipstad

I Filipstad hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Filipstad. Nedan finns en del allmän information om Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här hittar du mer information om Filipstad om du är intresserad av att veta mer om Filipstad än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Filipstad kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Filipstad. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Filipstad som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Värmland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.