Brasiliansk vaxning i Uppsala

Hitta skönhetssalong i Uppsala som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Uppsala och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Uppsala samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Uppsala rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Uppsala som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 14 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Uppsala. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Uppsala kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Uppsala.

Brasiliansk vaxning i Uppsala

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Uppsala som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Uppsala.

Cura Hud & Harmoni
Bäverns Gränd 13
753 19 UPPSALA


Hud Coachen
Klosterg. 19
753 21 Uppsala


Lifetime Clinic
Kungsängsg. 5 B
753 22 UPPSALA


Maryam Beauty Guide
Kungsängsg. 31
753 22 UPPSALA


Mds Dermocare
Kungsg. 9 b
753 16 Uppsala


Meriba
Hjortrong. 46
754 52 UPPSALA


Organic Face & Spa By Linda & Irina AB
Råbyv. 42 B
754 22 Uppsala


Pink Orchid Skönhets Salong
Väpnarg. 3 C
753 36 Uppsala


Royal SPA & Beauty
Sysslomansg. 8
753 11 UPPSALA


Salon King
Sysslomansgatan 8
753 11 UPPSALA


Salong Dolce Vita HB
Vaksalag. 19
753 31 UPPSALA


Shape
Vaksalag. 18
753 20 UPPSALA


Uppsala By Beauty
Kungsg. 41
753 21 Uppsala


Uppsala Derma Beauty
Sysslomansg. 17
753 14 Uppsala


Läppförstoring i Uppsala

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Uppsala från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Uppsala. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Uppsala ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Uppsala.

Vaxningsinformation om Uppsala

I Uppsala hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Uppsala. Nedan finns en del allmän information om Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här hittar du mer information om Uppsala om du är intresserad av att veta mer om Uppsala än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Uppsala kunde vi sammanlagt hitta 14 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Uppsala. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Uppsala som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Uppsala.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.