Brasiliansk vaxning i Tierp

Hitta skönhetssalong i Tierp som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Tierp och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tierp samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Tierp rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Tierp som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tierp. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Tierp kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tierp.

Brasiliansk vaxning i Tierp

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Tierp som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tierp.

Fot & hudhälsan
Palmg. 1
815 38 TIERP


Tierps Spa & Skönhetsvård
Bangårdsg. 2
815 41 TIERP


Läppförstoring i Tierp

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Tierp från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Tierp. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Tierp ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Tierp.

Vaxningsinformation om Tierp

I Tierp hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Tierp. Nedan finns en del allmän information om Tierp.

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här hittar du mer information om Tierp om du är intresserad av att veta mer om Tierp än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Tierp kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Tierp. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Tierp som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Uppsala.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.