Brasiliansk vaxning i Knivsta

Hitta skönhetssalong i Knivsta som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Knivsta och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Knivsta samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Knivsta rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Knivsta som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 5 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Knivsta. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Knivsta kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Knivsta.

Brasiliansk vaxning i Knivsta

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Knivsta som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Knivsta.

Klipphörnans Beauty Center
Forsbyv. 10 B
741 40 Knivsta


Knivsta Klipphörnans Beauty Center
Forsbyv. 10 B
741 40 Knivsta


Make Up A Dream
Citronv. 71
741 31 Knivsta


Ren & Skär Friskvård I Uppsala AB
Orrspelsgatan 41 F
741 45 KNIVSTA


Unna dig mer av det goda i livet
Centralv. 6 A
741 40 Knivsta


Läppförstoring i Knivsta

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Knivsta från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Knivsta. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Knivsta ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Knivsta.

Vaxningsinformation om Knivsta

I Knivsta hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Knivsta. Nedan finns en del allmän information om Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här hittar du mer information om Knivsta om du är intresserad av att veta mer om Knivsta än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Knivsta kunde vi sammanlagt hitta 5 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Knivsta. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Knivsta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Uppsala.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.