Brasiliansk vaxning i Gimo

Hitta skönhetssalong i Gimo som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Gimo och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Gimo samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Gimo rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Gimo som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Gimo. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Gimo kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Gimo.

Brasiliansk vaxning i Gimo

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Gimo som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Gimo.

Boutique Linda Mattsson
Köpmang. 1
747 43 GIMO


Salong Inka
Köpmang. 4 A
747 43 GIMO


Läppförstoring i Gimo

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Gimo från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Gimo. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Gimo ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Gimo.

Vaxningsinformation om Gimo

I Gimo hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Gimo. Nedan finns en del allmän information om Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här hittar du mer information om Gimo om du är intresserad av att veta mer om Gimo än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Gimo kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Gimo. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Gimo som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Uppsala.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.