Brasiliansk vaxning i Bålsta

Hitta skönhetssalong i Bålsta som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Bålsta och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bålsta samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Bålsta rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Bålsta som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bålsta. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Bålsta kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bålsta.

Brasiliansk vaxning i Bålsta

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Bålsta som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bålsta.

Bålsta Hud & Kosmetik
Stockholmsv. 111
746 32 Bålsta


Salong TINTIN & CO
Västerhagsv. 3
746 33 BÅLSTA


Skincare By Jeanette
Stockholmsv. 9
746 33 BÅLSTA


Läppförstoring i Bålsta

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Bålsta från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Bålsta. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Bålsta ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Bålsta.

Vaxningsinformation om Bålsta

I Bålsta hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Bålsta. Nedan finns en del allmän information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här hittar du mer information om Bålsta om du är intresserad av att veta mer om Bålsta än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Bålsta kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Bålsta. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Bålsta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Uppsala.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.