Brasiliansk vaxning i Vällingby

Hitta skönhetssalong i Vällingby som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Vällingby och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Vällingby samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Vällingby rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Vällingby som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 5 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Vällingby. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Vällingby kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Vällingby.

Brasiliansk vaxning i Vällingby

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Vällingby som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Vällingby.

Anna Maria Le Diplomerad Hudterapeut & Nagelteknolog
Ångermannag. 124
162 64 VÄLLINGBY


Dubois Skönhet & Laserklinik
Mörsilsg. 3
162 66 VÄLLINGBY


Salong Deimante
Dalkärrsleden 58
162 71 VÄLLINGBY


Sussie Wernerssons Hudnära
Ängsullsv. 7
162 46 VÄLLINGBY


Söderlings Skönhet
Vällingbygången 13
162 65 Vällingby


Läppförstoring i Vällingby

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Vällingby från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Vällingby. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Vällingby ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Vällingby.

Vaxningsinformation om Vällingby

I Vällingby hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Vällingby. Nedan finns en del allmän information om Vällingby.

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här hittar du mer information om Vällingby om du är intresserad av att veta mer om Vällingby än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Vällingby kunde vi sammanlagt hitta 5 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Vällingby. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Vällingby som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.