Brasiliansk vaxning i Tyresö

Hitta skönhetssalong i Tyresö som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Tyresö och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tyresö samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Tyresö rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Tyresö som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 4 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tyresö. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Tyresö kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tyresö.

Brasiliansk vaxning i Tyresö

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Tyresö som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tyresö.

Frangipania Skincare AB
Kullvägen 66
135 53 TYRESÖ


KROPPSKLINIKEN Yoga - Massage - Skönhet - Terapi
Vendelsöv. 26
135 51 TYRESÖ


Skönhetsklippan
Bollmora Gårdsv. 8
135 39 TYRESÖ


Tyresö Hud & Fotvård AB
Bollmora allé 9 A
135 39 TYRESÖ


Läppförstoring i Tyresö

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Tyresö från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Tyresö. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Tyresö ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Tyresö.

Vaxningsinformation om Tyresö

I Tyresö hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Tyresö. Nedan finns en del allmän information om Tyresö.

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Här hittar du mer information om Tyresö om du är intresserad av att veta mer om Tyresö än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Tyresö kunde vi sammanlagt hitta 4 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Tyresö. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Tyresö som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.