Brasiliansk vaxning i Tumba

Hitta skönhetssalong i Tumba som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Tumba och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tumba samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Tumba rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Tumba som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tumba. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Tumba kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tumba.

Brasiliansk vaxning i Tumba

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Tumba som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tumba.

Z. Laser & Skönhet
Tumba Torg 112 Tumba Centrum
147 30 Tumba


Läppförstoring i Tumba

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Tumba från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Tumba. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Tumba ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Tumba.

Vaxningsinformation om Tumba

I Tumba hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Tumba. Nedan finns en del allmän information om Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här hittar du mer information om Tumba om du är intresserad av att veta mer om Tumba än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Tumba kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Tumba. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Tumba som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.