Brasiliansk vaxning i Solna

Hitta skönhetssalong i Solna som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Solna och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Solna samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Solna rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Solna som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 5 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Solna. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Solna kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Solna.

Brasiliansk vaxning i Solna

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Solna som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Solna.

Haga Beauty
Råsundav. 9
169 67 Solna


Health & Beauty Planet
Ekensbergsv. 95
169 31 SOLNA


Lilac Salong
Ankdammsg. 24 A
171 43 SOLNA


SOO BEAUTY SALON
Nordstjärneg. 1 A
169 68 SOLNA


Salong Bliss
Gustav III:s Boulevard 90
169 74 Solna


Läppförstoring i Solna

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Solna från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Solna. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Solna ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Solna.

Vaxningsinformation om Solna

I Solna hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Solna. Nedan finns en del allmän information om Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här hittar du mer information om Solna om du är intresserad av att veta mer om Solna än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Solna kunde vi sammanlagt hitta 5 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Solna. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Solna som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.