Brasiliansk vaxning i Skogås

Hitta skönhetssalong i Skogås som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Skogås och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Skogås samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Skogås rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Skogås som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Skogås. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Skogås kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Skogås.

Brasiliansk vaxning i Skogås

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Skogås som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Skogås.

Salong Pälsverket
Hägringsv. 17
142 52 SKOGÅS


Läppförstoring i Skogås

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Skogås från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Skogås. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Skogås ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Skogås.

Vaxningsinformation om Skogås

I Skogås hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Skogås. Nedan finns en del allmän information om Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här hittar du mer information om Skogås om du är intresserad av att veta mer om Skogås än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Skogås kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Skogås. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Skogås som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.