Brasiliansk vaxning i Segeltorp

Hitta skönhetssalong i Segeltorp som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Segeltorp och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Segeltorp samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Segeltorp rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Segeltorp som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Segeltorp. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Segeltorp kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Segeltorp.

Brasiliansk vaxning i Segeltorp

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Segeltorp som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Segeltorp.

Skönhetssalong Queeni
Smygvägen
141 74 Segeltorp


Läppförstoring i Segeltorp

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Segeltorp från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Segeltorp. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Segeltorp ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Segeltorp.

Vaxningsinformation om Segeltorp

I Segeltorp hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Segeltorp. Nedan finns en del allmän information om Segeltorp.

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här hittar du mer information om Segeltorp om du är intresserad av att veta mer om Segeltorp än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Segeltorp kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Segeltorp. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Segeltorp som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.