Brasiliansk vaxning i Rimbo

Hitta skönhetssalong i Rimbo som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Rimbo och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Rimbo samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Rimbo rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Rimbo som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Rimbo. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Rimbo kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Rimbo.

Brasiliansk vaxning i Rimbo

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Rimbo som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Rimbo.

Helenas Hund Salong
Marknadsv. 8 C
762 41 RIMBO


Läppförstoring i Rimbo

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Rimbo från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Rimbo. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Rimbo ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Rimbo.

Vaxningsinformation om Rimbo

I Rimbo hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Rimbo. Nedan finns en del allmän information om Rimbo.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här hittar du mer information om Rimbo om du är intresserad av att veta mer om Rimbo än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Rimbo kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Rimbo. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Rimbo som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.