Brasiliansk vaxning i Lidingö

Hitta skönhetssalong i Lidingö som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Lidingö och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lidingö samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Lidingö rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Lidingö som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lidingö. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Lidingö kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lidingö.

Brasiliansk vaxning i Lidingö

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Lidingö som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lidingö.

Glowing Skin
Duvstigen 3
181 56 LIDINGÖ


Jennys House Of Beauty
Torsvikssvängen 11
181 34 LIDINGÖ


Läppförstoring i Lidingö

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Lidingö från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Lidingö. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Lidingö ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Lidingö.

Vaxningsinformation om Lidingö

I Lidingö hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Lidingö. Nedan finns en del allmän information om Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här hittar du mer information om Lidingö om du är intresserad av att veta mer om Lidingö än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Lidingö kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Lidingö. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Lidingö som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.