Brasiliansk vaxning i Kungsängen

Hitta skönhetssalong i Kungsängen som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kungsängen och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kungsängen samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kungsängen rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kungsängen som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kungsängen. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kungsängen kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kungsängen.

Brasiliansk vaxning i Kungsängen

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kungsängen som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kungsängen.

Euniquetouch Studio
Furuhällsplan 1
196 40 KUNGSÄNGEN


Salong OAS
Kyrkv. 2 B
196 30 Kungsängen


Läppförstoring i Kungsängen

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kungsängen från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kungsängen. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kungsängen ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kungsängen.

Vaxningsinformation om Kungsängen

I Kungsängen hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kungsängen. Nedan finns en del allmän information om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här hittar du mer information om Kungsängen om du är intresserad av att veta mer om Kungsängen än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kungsängen kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kungsängen. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kungsängen som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.