Brasiliansk vaxning i Kista

Hitta skönhetssalong i Kista som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kista och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kista samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kista rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kista som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kista. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kista kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kista.

Brasiliansk vaxning i Kista

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kista som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kista.

Anitas Hud&Hälsovård
Århusg. 27
164 45 Kista


Järva Hud & Fotvård
Sibeliusgången 19 B
164 72 Kista


Kista Hår Och Spa
Köpenhamnsg. 30
164 42 KISTA


Läppförstoring i Kista

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kista från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kista. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kista ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kista.

Vaxningsinformation om Kista

I Kista hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kista. Nedan finns en del allmän information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här hittar du mer information om Kista om du är intresserad av att veta mer om Kista än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kista kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kista. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kista som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.