Brasiliansk vaxning i Johanneshov

Hitta skönhetssalong i Johanneshov som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Johanneshov och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Johanneshov samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Johanneshov rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Johanneshov som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Johanneshov. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Johanneshov kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Johanneshov.

Brasiliansk vaxning i Johanneshov

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Johanneshov som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Johanneshov.

Bare Skin Hud & Spa
Kärrtorpsv. 79
121 55 JOHANNESHOV


Globen Laserklinik
Johanneshov
121 40 JOHANNESHOV


Olivias Hudvård
Bildhuggarv. 9
121 44 JOHANNESHOV


Läppförstoring i Johanneshov

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Johanneshov från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Johanneshov. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Johanneshov ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Johanneshov.

Vaxningsinformation om Johanneshov

I Johanneshov hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Johanneshov. Nedan finns en del allmän information om Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här hittar du mer information om Johanneshov om du är intresserad av att veta mer om Johanneshov än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Johanneshov kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Johanneshov. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Johanneshov som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.