Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA - brasiliansk vaxning

Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA är en mottagning, skönhetssalong eller annats företag som arbetar med hudvård, skönhet och skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning. Sannolikt kan Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA hjälpa dig med olika typer av hudvård och skönhetsbehandlingar som vaxning, intimvaxning, brasiliansk vaxning, manikyr och pedikyr. För en aktuell lista över tjänster som Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar dom enligt nedan.

Öppettider för Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA, kan skönhet

Innan du kontaktar eller besöker skönhetssalongen Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA för frågor om t.ex. vaxning rekommenderar vi att du först tar reda på vilka öppettider som Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA.

Kontakta skönhetssalong Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalong Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA.

Salong Beaute de Paris
Vasav. 29
177 52 JÄRFÄLLA
08 - 580 102 00


Vägbeskrivning och karta till Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA, vaxning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA för frågor om vaxning så hittar du det nedan:

Kommenterat om Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA


Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.