Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA - brasiliansk vaxning

Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA är en mottagning, skönhetssalong eller annats företag som arbetar med hudvård, skönhet och skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning. Sannolikt kan Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA hjälpa dig med olika typer av hudvård och skönhetsbehandlingar som vaxning, intimvaxning, brasiliansk vaxning, manikyr och pedikyr. För en aktuell lista över tjänster som Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar dom enligt nedan.

Öppettider för Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA, kan skönhet

Innan du kontaktar eller besöker skönhetssalongen Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA för frågor om t.ex. vaxning rekommenderar vi att du först tar reda på vilka öppettider som Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA.

Kontakta skönhetssalong Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalong Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA.

Mitras Hud O Skönhet
Biskop Jöns v. 53
176 76 Järfälla
073 - 729 91 01


Vägbeskrivning och karta till Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA, vaxning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA för frågor om vaxning så hittar du det nedan:

Kommenterat om Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA


Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.