Brasiliansk vaxning i Järfälla

Hitta skönhetssalong i Järfälla som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Järfälla och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Järfälla samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Järfälla rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Järfälla som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 8 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Järfälla. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Järfälla kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Järfälla.

Brasiliansk vaxning i Järfälla

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Järfälla som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Järfälla.

Hud & Diatermikliniken I Jakobsberg
Allmogev. 20
177 57 Järfälla


Hud & Fotkliniken
Allmogev. 14 Jakobsberg Centrum
177 57 Järfälla


Mitras Hud O Skönhet
Biskop Jöns v. 53
176 76 Järfälla


Organicskincare & Wellness By Hugg
Kopparv. 65
176 72 Järfälla


Salong Beaute de Paris
Vasav. 29
177 52 JÄRFÄLLA


Sams Frisör & Hudvård
Vasaplatsen 9
177 57 Järfälla


Skinline
Skälbyv. 21
175 64 Järfälla


Tara K. Skönhetssalong
Snapphanev. 82
177 54 JÄRFÄLLA


Läppförstoring i Järfälla

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Järfälla från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Järfälla. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Järfälla ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Järfälla.

Vaxningsinformation om Järfälla

I Järfälla hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Järfälla. Nedan finns en del allmän information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här hittar du mer information om Järfälla om du är intresserad av att veta mer om Järfälla än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Järfälla kunde vi sammanlagt hitta 8 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Järfälla. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Järfälla som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.