Brasiliansk vaxning i Hässelby

Hitta skönhetssalong i Hässelby som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Hässelby och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hässelby samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Hässelby rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Hässelby som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hässelby. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Hässelby kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hässelby.

Brasiliansk vaxning i Hässelby

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Hässelby som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hässelby.

GLANZ Beauty Clinic
Fyrspannsg. 173 Inne i salong Irba
165 62 HÄSSELBY


Läppförstoring i Hässelby

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Hässelby från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Hässelby. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Hässelby ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Hässelby.

Vaxningsinformation om Hässelby

I Hässelby hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Hässelby. Nedan finns en del allmän information om Hässelby.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här hittar du mer information om Hässelby om du är intresserad av att veta mer om Hässelby än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Hässelby kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Hässelby. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Hässelby som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.