Brasiliansk vaxning i Bandhagen

Hitta skönhetssalong i Bandhagen som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Bandhagen och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bandhagen samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Bandhagen rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Bandhagen som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 4 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bandhagen. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Bandhagen kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bandhagen.

Brasiliansk vaxning i Bandhagen

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Bandhagen som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bandhagen.

Blå Salongen
Mosstenabacken 7
124 32 Bandhagen


Laser & Implantat center
Hagsätra Torg 14
124 73 BANDHAGEN


Lifetime Clinic
Harpsundsv. 76
124 58 Bandhagen


Salong Amazing Skincare Sthlm
Skebokvarnsv. 344
124 50 Bandhagen


Läppförstoring i Bandhagen

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Bandhagen från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Bandhagen. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Bandhagen ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Bandhagen.

Vaxningsinformation om Bandhagen

I Bandhagen hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Bandhagen. Nedan finns en del allmän information om Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här hittar du mer information om Bandhagen om du är intresserad av att veta mer om Bandhagen än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Bandhagen kunde vi sammanlagt hitta 4 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Bandhagen. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Bandhagen som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.