Brasiliansk vaxning i Årsta

Hitta skönhetssalong i Årsta som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Årsta och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Årsta samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Årsta rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Årsta som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Årsta. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Årsta kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Årsta.

Brasiliansk vaxning i Årsta

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Årsta som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Årsta.

Salong Alegeo
Hjälmarsv. 30
120 53 ÅRSTA


Salong N
Malgomajv. 12
120 60 ÅRSTA


Stockholm Beauty
Årstav. 49
120 54 årsta


Läppförstoring i Årsta

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Årsta från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Årsta. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Årsta ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Årsta.

Vaxningsinformation om Årsta

I Årsta hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Årsta. Nedan finns en del allmän information om Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här hittar du mer information om Årsta om du är intresserad av att veta mer om Årsta än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Årsta kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Årsta. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Årsta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.