Brasiliansk vaxning i Älta

Hitta skönhetssalong i Älta som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Älta och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Älta samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Älta rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Älta som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Älta. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Älta kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Älta.

Brasiliansk vaxning i Älta

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Älta som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Älta.

Nacka Beauty
Oxelbacken 2
138 31 älta


Salong Willarp AB
Grustagsv. 5
138 40 älta


Läppförstoring i Älta

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Älta från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Älta. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Älta ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Älta.

Vaxningsinformation om Älta

I Älta hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Älta. Nedan finns en del allmän information om Älta.

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här hittar du mer information om Älta om du är intresserad av att veta mer om Älta än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Älta kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Älta. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Älta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.