Brasiliansk vaxning i Trosa

Hitta skönhetssalong i Trosa som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Trosa och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Trosa samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Trosa rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Trosa som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Trosa. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Trosa kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Trosa.

Brasiliansk vaxning i Trosa

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Trosa som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Trosa.

Maries Studio
Industrig. 9
619 33 TROSA


Salong Våga mer
Ö. Långg. 26
619 30 Trosa


Studio 11 Secret Of Beauty
Strandv. 11
619 35 TROSA


Läppförstoring i Trosa

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Trosa från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Trosa. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Trosa ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Trosa.

Vaxningsinformation om Trosa

I Trosa hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Trosa. Nedan finns en del allmän information om Trosa.

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Här hittar du mer information om Trosa om du är intresserad av att veta mer om Trosa än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Trosa kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Trosa. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Trosa som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Södermanland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.