Brasiliansk vaxning i Strängnäs

Hitta skönhetssalong i Strängnäs som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Strängnäs och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Strängnäs samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Strängnäs rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Strängnäs som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 5 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Strängnäs. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Strängnäs kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Strängnäs.

Brasiliansk vaxning i Strängnäs

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Strängnäs som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Strängnäs.

Face It - Hud, Hår & Naglar
Nyg. 15 B
645 31 Strängnäs


Lana Maria Skönhets Zon
Ringv. 5
645 51 Strängnäs


Salong Tidlösa
Bågv. 17
645 34 STRÄNGNÄS


Saraekarlsson Naglar och Sånt AB
Kristinav. 10 A
645 33 Strängnäs


Strängnäs Hud & Kroppsvård
Kyrkog. 8
645 30 STRÄNGNÄS


Läppförstoring i Strängnäs

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Strängnäs från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Strängnäs. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Strängnäs ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Strängnäs.

Vaxningsinformation om Strängnäs

I Strängnäs hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Strängnäs. Nedan finns en del allmän information om Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här hittar du mer information om Strängnäs om du är intresserad av att veta mer om Strängnäs än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Strängnäs kunde vi sammanlagt hitta 5 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Strängnäs. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Strängnäs som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Södermanland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.