Brasiliansk vaxning i Oxie

Hitta skönhetssalong i Oxie som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Oxie och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Oxie samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Oxie rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Oxie som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Oxie. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Oxie kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Oxie.

Brasiliansk vaxning i Oxie

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Oxie som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Oxie.

Oxie Hud & Fotvård
Fajansvägen 39
238 42 Oxie


Läppförstoring i Oxie

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Oxie från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Oxie. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Oxie ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Oxie.

Vaxningsinformation om Oxie

I Oxie hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Oxie. Nedan finns en del allmän information om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här hittar du mer information om Oxie om du är intresserad av att veta mer om Oxie än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Oxie kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Oxie. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Oxie som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.