Brasiliansk vaxning i Örkelljunga

Hitta skönhetssalong i Örkelljunga som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Örkelljunga och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Örkelljunga samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Örkelljunga rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Örkelljunga som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Örkelljunga. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Örkelljunga kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Örkelljunga.

Brasiliansk vaxning i Örkelljunga

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Örkelljunga som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Örkelljunga.

Marias Kroppsvård
Hallandsv. 31 B
286 31 örkelljunga


Läppförstoring i Örkelljunga

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Örkelljunga från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Örkelljunga. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Örkelljunga ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Örkelljunga.

Vaxningsinformation om Örkelljunga

I Örkelljunga hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Örkelljunga. Nedan finns en del allmän information om Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här hittar du mer information om Örkelljunga om du är intresserad av att veta mer om Örkelljunga än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Örkelljunga kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Örkelljunga. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Örkelljunga som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.