Brasiliansk vaxning i Lund

Hitta skönhetssalong i Lund som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Lund och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lund samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Lund rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Lund som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 8 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lund. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Lund kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lund.

Brasiliansk vaxning i Lund

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Lund som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lund.

Balans & Harmoni
Karl XII gatan 10 B
222 20 LUND


Kamomillens Kroppsvård
Ö. Mårtensg. 15
223 61 LUND


Kristins Hår- & Skönhetsvård
Klosterg. 5
222 22 LUND


LenHud
Bytareg. 4
222 21 Lund


STUDIO K
Klosterg. 5
222 22 LUND


Salong Rekabi
St. Söderg. 61
222 23 Lund


Skönhetssalong Kirsi Salminen
Bankg. 28 B
223 52 LUND


Susanne Granberg Skin Care
St. Söderg. 58 A
222 23 Lund


Läppförstoring i Lund

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Lund från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Lund. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Lund ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Lund.

Vaxningsinformation om Lund

I Lund hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Lund. Nedan finns en del allmän information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här hittar du mer information om Lund om du är intresserad av att veta mer om Lund än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Lund kunde vi sammanlagt hitta 8 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Lund. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Lund som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.