Brasiliansk vaxning i Lomma

Hitta skönhetssalong i Lomma som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Lomma och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lomma samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Lomma rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Lomma som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lomma. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Lomma kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lomma.

Brasiliansk vaxning i Lomma

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Lomma som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lomma.

Hudhälsan I Lomma
Strandv. 109
234 31 LOMMA


Naomi Salong
Strandv. 123
234 31 LOMMA


Läppförstoring i Lomma

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Lomma från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Lomma. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Lomma ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Lomma.

Vaxningsinformation om Lomma

I Lomma hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Lomma. Nedan finns en del allmän information om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här hittar du mer information om Lomma om du är intresserad av att veta mer om Lomma än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Lomma kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Lomma. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Lomma som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.