Brasiliansk vaxning i Limhamn

Hitta skönhetssalong i Limhamn som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Limhamn och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Limhamn samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Limhamn rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Limhamn som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 5 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Limhamn. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Limhamn kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Limhamn.

Brasiliansk vaxning i Limhamn

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Limhamn som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Limhamn.

Charmonique
Sundskajen 12
216 43 Limhamn


Derdeli Hudvård
Linnég. 22
216 14 Limhamn


Divino Kroppsvård HB
Västanv. 63
216 15 LIMHAMN


Hudinstitutet
Järnvägsg. 25
216 14 Limhamn


Maria L - salong & butik
Linnég. 35
216 14 Limhamn


Läppförstoring i Limhamn

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Limhamn från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Limhamn. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Limhamn ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Limhamn.

Vaxningsinformation om Limhamn

I Limhamn hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Limhamn. Nedan finns en del allmän information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här hittar du mer information om Limhamn om du är intresserad av att veta mer om Limhamn än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Limhamn kunde vi sammanlagt hitta 5 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Limhamn. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Limhamn som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.