Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD - brasiliansk vaxning

Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD är en mottagning, skönhetssalong eller annats företag som arbetar med hudvård, skönhet och skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning. Sannolikt kan Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD hjälpa dig med olika typer av hudvård och skönhetsbehandlingar som vaxning, intimvaxning, brasiliansk vaxning, manikyr och pedikyr. För en aktuell lista över tjänster som Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar dom enligt nedan.

Öppettider för Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD, kan skönhet

Innan du kontaktar eller besöker skönhetssalongen Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD för frågor om t.ex. vaxning rekommenderar vi att du först tar reda på vilka öppettider som Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD.

Kontakta skönhetssalong Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalong Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD.

Salong Sonnydotter
Ö. Storg. 32
291 31 KRISTIANSTAD
044 - 12 23 01


Vägbeskrivning och karta till Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD, vaxning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD för frågor om vaxning så hittar du det nedan:

Kommenterat om Salong Sonnydotter i KRISTIANSTAD


Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.