Brasiliansk vaxning i Kävlinge

Hitta skönhetssalong i Kävlinge som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kävlinge och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kävlinge samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kävlinge rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kävlinge som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kävlinge. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kävlinge kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kävlinge.

Brasiliansk vaxning i Kävlinge

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kävlinge som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kävlinge.

Carina Persson Ease Hudvård & Spa
Mårtensg. 26
244 30 Kävlinge


Möllans Nagel & Skönvård
Bogesholmsv. 17
244 39 KÄVLINGE


Salong Fin Unlimited
Nyg. 7
244 30 Kävlinge


Läppförstoring i Kävlinge

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kävlinge från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kävlinge. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kävlinge ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kävlinge.

Vaxningsinformation om Kävlinge

I Kävlinge hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kävlinge. Nedan finns en del allmän information om Kävlinge.

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här hittar du mer information om Kävlinge om du är intresserad av att veta mer om Kävlinge än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kävlinge kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kävlinge. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kävlinge som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.