Brasiliansk vaxning i Jonstorp

Hitta skönhetssalong i Jonstorp som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Jonstorp och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Jonstorp samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Jonstorp rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Jonstorp som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Jonstorp. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Jonstorp kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Jonstorp.

Brasiliansk vaxning i Jonstorp

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Jonstorp som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Jonstorp.

Harmoni Hår & Hudvård I Åstorp AB
Skivyxev. 6
263 71 Jonstorp


Läppförstoring i Jonstorp

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Jonstorp från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Jonstorp. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Jonstorp ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Jonstorp.

Vaxningsinformation om Jonstorp

I Jonstorp hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Jonstorp. Nedan finns en del allmän information om Jonstorp.

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här hittar du mer information om Jonstorp om du är intresserad av att veta mer om Jonstorp än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Jonstorp kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Jonstorp. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Jonstorp som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.