Brasiliansk vaxning i Hörby

Hitta skönhetssalong i Hörby som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Hörby och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hörby samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Hörby rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Hörby som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hörby. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Hörby kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hörby.

Brasiliansk vaxning i Hörby

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Hörby som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hörby.

Hörby Hud & Hälsa
Västerg. 12
242 31 Hörby


Salong Excellent
Nyg. 57
242 33 Hörby


Läppförstoring i Hörby

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Hörby från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Hörby. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Hörby ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Hörby.

Vaxningsinformation om Hörby

I Hörby hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Hörby. Nedan finns en del allmän information om Hörby.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här hittar du mer information om Hörby om du är intresserad av att veta mer om Hörby än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Hörby kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Hörby. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Hörby som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.