Brasiliansk vaxning i Bjuv

Hitta skönhetssalong i Bjuv som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Bjuv och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bjuv samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Bjuv rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Bjuv som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bjuv. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Bjuv kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bjuv.

Brasiliansk vaxning i Bjuv

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Bjuv som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bjuv.

Salong Skills
Järnvägsg. 1
267 34 BJUV


Salong Therese
S. Storg. 7
267 31 Bjuv


Läppförstoring i Bjuv

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Bjuv från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Bjuv. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Bjuv ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Bjuv.

Vaxningsinformation om Bjuv

I Bjuv hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Bjuv. Nedan finns en del allmän information om Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här hittar du mer information om Bjuv om du är intresserad av att veta mer om Bjuv än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Bjuv kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Bjuv. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Bjuv som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.