Brasiliansk vaxning i Bjärred

Hitta skönhetssalong i Bjärred som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Bjärred och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bjärred samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Bjärred rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Bjärred som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bjärred. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Bjärred kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bjärred.

Brasiliansk vaxning i Bjärred

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Bjärred som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bjärred.

Before NAfter
Bokv. 18
237 37 Bjärred


Salong Rödluvan
Flädie Måns Ols v. 23
237 91 Bjärred


Läppförstoring i Bjärred

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Bjärred från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Bjärred. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Bjärred ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Bjärred.

Vaxningsinformation om Bjärred

I Bjärred hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Bjärred. Nedan finns en del allmän information om Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här hittar du mer information om Bjärred om du är intresserad av att veta mer om Bjärred än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Bjärred kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Bjärred. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Bjärred som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.